13-ca

O nama

Restoran Moravski Alasi

Kada uđete u riblji restoran Moravski alasi prvo što Vas iznenadi jeste ambijent, kao i smirenost ovog mesta, lagana muzika i otmeni enterijer. Takvo nešto krije se u ulici Nemanjinoj broj 9 gde SVE jednostavno BLISTA. Ovaj čačanski restoran se može pohvaliti zanimljivim enterijerom, ljubaznim osobljem, otmenim gostima, prijatnom atmosferom i nesvakidašnjim jelovnkiom.

Dobrodošli...

 

Na meniju Vas očekuju najlepši specijaliteti domaće kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Bilo da su Vaš izbor ćevapi, domaća kobasica, topla ili hladna predjela... Sigurni smo da ćete uživati u neponovljivom mirisu i ukusu specijaliteta. Ukoliko ste više ljubitelj jela sa kašikom, svakodnevno možete uživati u ukusnim kuvanim jelima. Restoran Moravski Alasi u svojoj ponudi ima i riblje i morske specijalitete.

 

Restoran Moravski alasi nudi i mogućnost organizacije svih vrsta proslava u odabranom krugu članova porodice i prijatelja. Ako niste za velike svadbe, a želite da ovekovečite taj dan, ukoliko tragate za mirnim i prijatnim mestom za ručak sa poslovnim partnerima ili želite da proslavite Vaš rođendan u prelepom ambijentu, resotran Moravski Alasi je pravi izbor za vas.

Restoran Moravski Alasi

Restoran Moravski Alasi